Shiwanie Katwaroo – Mehndi/Henna Artist

160204 -Liza-Nabibaks-SC-0142

Bridal Henna door Shiwanie Katwaroo, gefotografeerd door bodyNsoul PartyPix

Naam: Shiwanie Katwaroo
Email: shiwanie_2@hotmail.com
Mobile Phone: 8775067
Facebook: ShiKa’s Nails&Mehndi

Bio:
De ambitie voor mehendi is begonnen, nadat mijn zus ( grimeuse van “Soundarya Lahari’) haar certificaat van “bruids opmaak” behaalde. Na enige tijd ben ik in 2010 begonnen met het experimenteren en aanbrengen van mehndi, eerst voor mezelf en daarna voor anderen op verzoek. De liefde en passie is uitgegroeid tot hobby en uiteindelijk naar “business”. In het jaar 2010 heb ik meegedaan met de Miss India Suriname verkiezing. Tijdens de voorgenoemde contest heb ik met diverse workshops meegedaan, die allemaal hebben bijgedragen tot het professionaliseren van mijn liefhebberij. Tevens heb ik mijn kennis, inzichten en ervaring kunnen verruimen met betrekking tot; make up, poseren ten behoeve van foto shoots (foto shoot bodyNsoul/ Patrick Krolis/ Chee’s Jewellery & Watches), loop- technieken en houdingen.

Voor een goede promotie van mijn Facebook pagina, heb ik meerdere malen foto shoots georganiseerd met verschillende Surinaamse modellen.

ShiKa’s Nails & Mehndi is veel ruimer dan haar naam doet vertellen. Daarom mag ShiKa’s Nails & Mehendi tot een van de meest dynamische, ambitieuze, ervaren en professionele organisatie gerekend worden.

Prijsklasse:
Bruids mehndi:
Voor de bruids mehndi is er een prijskaart van SRD 180. De klant is vrij in het kiezen van de aan te brengen mehndi motieven. Voor de eerder genoemde prijs word er mehndi aangebracht vanaf de vinger toppen tot de elleboog weerszijde en voor de benen vanaf de tenen tot boven de enkels. Indien er behoefte is aan meer dan een normale bruids mehndi, zal dan de prijs aan de hand van de gekozen mehndi model bepaald worden.

Verschillende prijs pakketen:
Een complete bruidspakket verzorgd door ShiKa’s, kost maar SRD 525 (exclusief vervoerstoelage)

Een algehele bruidspakket houd in:
Haar opsteken;
Bruids make- up;
Bruids mehndi;
Saree drapperen (dupatta aanbrengen);
Verlenen van assistentie met betrekking tot kleding & sieraden;
Gratis een algehele proef sessie van haar en make – up.

Verder bestaat de mogelijkheid ook om keuze te maken van een enkel deel, als het geheel bruidspakket niet gewenst is.
Mocht er vragen, opmerkingen en/of suggesties zijn, kunt u gerust contact opnemen via mijn Facebook pagina: ShiKa’s Nails & Mehndi of op de telefoon nummer +597 8775067

Terug naar de lijst

Comments are closed.

Info

Copyright © 2024 bodyNsoul PartyPix

Powered by WordPress and Apply Media